Hae tuoteluettelostamme ja tilaa suoraan.
 

Luettelo + eShop
Yhteydet @ AVENTICS
 
PNEUMATIIKKA
 Pneumatics from AVENTICS

AVENTICS Pneumatiikka: Innovatiivisia ideoita tulevaisuuden ratkaisuihin

Pneumatiikka osaamisemme perustuu vuosikymmenten kokemukseen. Asetimme uudet mittapuut integroimalla elektroniikan ja innovatiiset materiaalit ja näin tarjoamalla nykyaikaisia ratkaisuja. Keskitymme pitkän aikavälin yhteistyöhön ja pyrimme parantamaan asiakkaidemme tuottavuutta ja kilpailukykyä.

MERITEKNIIKKA
Schiffstechnik von AVENTICS - zuverlässige und robuste Produkte seit Jahrzehnten

AVENTICS Meritekniikka: Hyöty- ja vapaa-ajan käyttöön

Vuosikymmenien ajan olemme valmistaneet erittäin luotettavia ja kestäviä tuotteita ja vakuuttavia ratkaisuja laivanrakennukseen. Löydät lisää tietoa aiheesta, palveluistamme ja Marex Academy:stä, sekä referenssejä täällä.

HYÖTYAJONEUVOT
Vehicle engineering from AVENTICS

AVENTICS Hyötyajoneuvo tekniikka: pneumatiikkaa kuorma- ja linja-autoihin

Asiakaskohtaiset venttiilit ja sylinterit hyötyajoneuvoihin, laadukkaat komponentit moottorin, turboahtimen ja kytkimen ohjaukseen - tuotevalikoimamme tarjoaa kaiken tämän ja paljon muutakin. ISO / TS Sertifikaatit tarjoavat jatkuvasti korkean laadun kaikille toimittajille.

ASIAKASKOHTAISET RATKAISUT
Customer-specific solutions from AVENTICS

Asiakaskohtaiset ratkaisut AVENTICS

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet jo yli 30 vuoden ajan yksilöllisesti räätälöityjä erikoisratkaisuja, joilla taataan paras mahdollinen lopputulos. Valikoimaamme kuuluu myös maailmanlaajuinen huoltopalvelu ja laaja takuu.