Hae tuoteluettelostamme ja tilaa suoraan.
 

Luettelo + eShop
Yhteydet @ AVENTICS
 
PNEUMATIIKKA
 Pneumatics from AVENTICS

AVENTICS Pneumatiikka: Innovatiivisia ideoita tulevaisuuden ratkaisuihin

Pneumatiikka osaamisemme perustuu vuosikymmenten kokemukseen. Asetimme uudet mittapuut integroimalla elektroniikan ja innovatiiset materiaalit ja näin tarjoamalla nykyaikaisia ratkaisuja. Keskitymme pitkän aikavälin yhteistyöhön ja pyrimme parantamaan asiakkaidemme tuottavuutta ja kilpailukykyä.

MERITEKNIIKKA
schiffstechnik 1718 1731 ib

AVENTICS Meritekniikka: Hyöty- ja vapaa-ajan käyttöön

Vuosikymmenien ajan olemme valmistaneet erittäin luotettavia ja kestäviä tuotteita ja vakuuttavia ratkaisuja laivanrakennukseen. Löydät lisää tietoa aiheesta, palveluistamme ja Marex Academy:stä, sekä referenssejä täällä.

HYÖTYAJONEUVOT
Vehicle engineering from AVENTICS

AVENTICS Hyötyajoneuvo tekniikka: pneumatiikkaa kuorma- ja linja-autoihin

Asiakaskohtaiset venttiilit ja sylinterit hyötyajoneuvoihin, laadukkaat komponentit moottorin, turboahtimen ja kytkimen ohjaukseen - tuotevalikoimamme tarjoaa kaiken tämän ja paljon muutakin. ISO / TS Sertifikaatit tarjoavat jatkuvasti korkean laadun kaikille toimittajille.

IT'S THAT EASY
AVENTICS – It´s that easy

It’s that easy: AVENTICS toimittaa pneumatiikkaratkaisuja napin painalluksella

Asiakas on aina toimintamme keskipisteessä. Meiltä saa nopeita tuloksia sekä luotettavia ja silti yksinkertaisia ratkaisuja teollisuuspneumatiikan tarpeisiin. Vuosikymmenten kokemus takaa tarkasti sopivat tuotteet, jotka on kehitetty asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaisesti ja jotka toimitetaan aina ajallaan. Huoltohenkilökuntamme auttaa välittömästi! Pyrimme välttämään monimutkaisia työskentelyprosesseja. Siksi mottomme onkin